Tantermi kötelező továbbképzés - Szolnok - 2020.04.29.

Nincs kiemelés

Időpont: 2020-04-29 (10.00-16.00)

Helyszín: Szolnok, Tisza mozi (5000 Szolnok, Templom u.4.)

Óraszám: 7 óra

Résztvevők maximális száma: 100 fő

Törzsszám: 2020/K/1

A Magyar Építész Kamara 2020. április 29-én, szerdán egy napos tantermi kötelező továbbképzést tart Szolnokon a Tisza moziban az építész kamarai szakmagyakorlók számára.

A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA.

Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni.
A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 72 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó). Amennyiben a jelentkezés díja 72 órán belül nem kerül kiegyenlítésre, úgy a jelentkezést töröljük.

 Jelen képzés esetében bankkártyás fizetéi móddal lehet a díjat befizetni vagy a jelentkezés rögzítésekor azonnal vagy 72 órán belül. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.) Amennyiben nem rendelkezik bankkártyával, kérjük vagy a jelentkezés megjegyzés rovatába tűntesse fel vagy a jelentkezés rögzítését követően ezt a kepzes@mek.hu címre jelezze!

Jelentkezési és befizetési határidő: 2020. április 22.
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

Tervezett program (a változtatás jogát fenntartjuk):

 

                

 

 

További információ: kepzes@mek.hu


Kedvezményt biztosító kamarák: Pest Megyei Építész Kamara, Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Építészek KamarájaJelentkezés Vissza a kezdőlapra

Létrehozás dátuma: 2016-07-13 14:03:10 | Utolsó módosítás: 2020-02-03 15:15:01