Tantermi kötelező továbbképzés - Miskolc - 2020.03.18. (az új időpont egyeztetés alatt)

Lezárt

Időpont: 2020-03-18 (10.00 - 16.00)

Helyszín: Kós ház, Miskolc (3529 Miskolc, Görgey A. utca 32.)

Óraszám: 7 óra

Résztvevők maximális száma: 80 fő

Törzsszám: 2020/K/1

A veszélyhelyzet miatt a képzésre történő jelentkezést márciusban lezártuk! 
Az új időpont egyeztetés alatt a területi építész kamarával, várhatóan 2020. október - novemberében kerül a képzés megtartásra, azonban ez függ a korlátozó intézkedések visszavonásától is.

Kérjük figyelje honlapunkat (www.mek.hu), hírlevelünket (http://mek.hu/index.php?f=hirlevel#feliratkozas), facebook oldalunkat (https://www.facebook.com/magyarepiteszkamara/)!

A Magyar Építész Kamara 2020. március 18-án, szerdán egy napos tantermi kötelező továbbképzést tart Miskolcon, a Kós házban építész kamarai szakmagyakorlók számára. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara tagjai 30 % kedvezményt kapnak a képzés díjából. A kedvezmény jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt.

A kötelező továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. hogy ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

Az igazolást kizárólag a helyszínen lehet átvenni!

Az igazolást nem kell külön bemutatni a területi kamaránál, mivel a MÉK a részvétel tényét a tagnyilvántartásba rögzíti, a résztvevők listájáról pedig a területi kamarát értesíti. A képzés díja 12.000 Ft + ÁFA. 

Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal nem jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban visszafizetni.
A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 72 órán belül kell a jelentkezőnek bankkártyával rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó). Amennyiben a jelentkezés díja 72 órán belül nem kerül kiegyenlítésre, úgy a jelentkezést töröljük.

JELENTKEZÉSI ÉS BEFIZETÉSI HATÁRIDŐ: 2020. március 12.
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

A jelentkezés rögzítését követően bankkártyás fizetési móddal van mód a képzés díját rendezni. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.) Amennyiben nem rendelkezik bankkártyával, kérjük vagy a jelentkezés megjegyzés rovatába tűntesse fel vagy a jelentkezés rögzítését követően ezt a kepzes@mek.hu címre jelezze!

 

Tervezett program (a változtatás jogát fenntartjuk):

9.30 – 10.00

Regisztráció (kérjük a jelenléti ív aláírását)

 

10.00 – 10.45

Az általános és sajátos építményfajtákat érintő műemlékvédelmi és régészeti előírások, eljárások

dr. Vukov Konstantin

10.45 – 11.30

Az építménytípusok rendszere és az építménytípusokhoz kötődő építészeti-műszaki dokumentáció követelményei

dr. Barta Judit

11.30 – 12.15

A szakmagyakorlókra és tevékenységükre vonatkozó előírások köre

dr. Barta Judit

12.15- 13.00

A szabálytalan tevékenységek köre az általános és a sajátos építmények körében és azok szakmagyakorlókat érintő jogkövetkezményei

dr. Barta Judit

13.00 – 13.30

ebédszünet

 

     

13.30 – 14.10

Tájékoztató a BIM-ről

Graphisoft

14.10 – 15.30

Tájékoztató az E-építési napló változásairól

Lechner Tudásközpont

15.30 – 15.45

Továbbképzési igazolások kiosztása a képzés végén történik
(a részvételért külön szakmai továbbképzési pont nem jár)

 

 


Kedvezményt biztosító kamarák: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Építész Kamara, Pest Megyei Építész KamaraA képzés lezárásra került a jelentkezési határidő lejárta előtt, erre a képzésre már nem lehet jelentkezni.  Figyelem

Lezárt Vissza a kezdőlapra

Létrehozás dátuma: 2020-02-18 15:00:45 | Utolsó módosítás: 2020-04-21 22:21:02