Tantermi KÖTELEZŐ (JOGI) továbbképzés - FUGA - 2022.10.25.

Betelt

Időpont: 2022-10-25 (10.00 - 14.00)

Helyszín: FUGA Budapesti Építészeti Központ (1052 Budapest, Petőfi Sándor utca 5.)

Óraszám: 5 óra

Résztvevők maximális száma: 141 fő

Törzsszám: 2022/16

Díj (MÉK tagoknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (MÉK nyilvántartottaknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (alap): 12000 Ft + ÁFA

A Magyar Építész Kamara 2022. október 25-én kedden 10 órai kezdettel egy napos tantermi kötelező (jogi) továbbképzést tart Budapesten, a FUGA Budapesti Építészeti Központban az építész kamarai szakmagyakorlók számára.

A kötelező (jogi) továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.

 

A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA.
(Idén sok területi kamara szakmagyakorlói kedvezményes képzési díjat fizetnek. A különbözetet a kamarák rendezik a MÉK felé. A kedvezmény jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt.)
Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni.
A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 48 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó).

Jelentkezési és befizetési határidő: október 20. reggel 10 óra!  Helyszíni jelentkezés nem lehetséges!
(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A kötelező továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

A jelentkezés rögzítését követően banki utalással vagy bankkártyás fizetési móddal azonnal van mód a képzés díját rendezni. (Csekken, illetve a helyszínen erre nincs mód.)


Tervezett PROGRAM 

9.30. - 10.00 Regisztráció
Megnyitó, aktuális jogi helyzet - Turi Attila MÉK alelnök
A szabálytalan tevékenységek köre az általános és a sajátos építmények körében és azok szakmagyakorlókat érintő jogkövetkezményei - dr. Gáts Andrea
Kávészünet
Az építménytípusok rendszere és az építménytípusokhoz kötődő építészeti-műszaki dokumentáció követelményei - dr. Gáts Andrea
A szakmagyakorlókra és tevékenységükre vonatkozó előírások köre, Aktualitások - dr. Gáts Andrea

Továbbképzési igazolások kiosztása az előadás legvégén történik - várhatón 13 óra után


Kedvezményt biztosító kamarák: Dél-Dunántúli Építész Kamara - Baranya, Dél-Dunántúli Építész Kamara - Tolna, Győr-Moson-Sopron Megyei Építész Kamara, Heves Megyei Építész Kamara, Komárom-Esztergom Megyei Építész Kamara, Pest Megyei Építész Kamara, Vas Megyei Építész Kamara, Zala Megyei Építész KamaraA képzés sajnos már betelt.  Figyelem

Betelt Vissza a kezdőlapra

Létrehozás dátuma: 2017-01-17 11:05:41 | Utolsó módosítás: 2022-10-28 18:05:07