Regisztráció

Regisztráció Kamarai adatok        

Amennyiben Ön tagja vagy nyilvántartottja valamelyik területi építész kamarának, kérjük mindenképpen adja meg kamarai számát vagy nyilvántartási számát.
Kérjük az adatok pontos kitöltését, mivel a továbbképzési igazoláson ezek az adatok fognak szerepelni.
A kitöltésben segít a program, csak kezdje el begépelni a számot és válasszon a megjelenő listából! A kamarai illetve nyilvántartási szám formátuma: 00-0000. Az automatikusan kitöltésre kerülő adatok a MÉK hivatalos névjegyzékéből származnak: MEKON, így amennyiben ezt nem tudja, itt ellenőrzheti. Amennyiben az adatai nem egyeznek a hivatalos névjegyzékben szereplő adatokkal kérjük haladéktalanul jelezze az illetékes területi építész kamarának!

Amennyiben valaki nem tölti ki az őt nyilvántartó, illetékes területi kamarára vonatkozó adatokat, úgy a jelentkező továbbképzési igazolást nem kap, illetve részvétele az információ hiánya miatt nem kerül továbbításra a területi építész kamarának.

       Alap adatok        
        
 
CímekLakcím:                   
Levelezési cím:                   
Levelezési cím megyegyezik az alap cím adatokkal.
Számlázási név és cím:

A MÉK minden beérkezett díjról számlát állít ki a regisztrált jelentkező nevére és címére. CSAK AKKOR töltse ki az alábbi számlázási adatokat, amennyiben cég, egyéni vállalkozó vagy adószámmal rendelkező magánszemély nevére kíván számlát kérni, ebben az esetben viszont kötelező a 11 jegyű adószám megadása (amely nem azonos a természetes személyek adóazonosító számával). Amennyiben korábban hibás számlázási adatokat adott meg és javítani vagy törölni szeretné, kérjük az számlázási adatok törlése feliratra kattintson.

        
               
Számlázási adatok törlés.
Kapcsolattartási adatok               
Általános Szerződési feltételek (ÁSZF)

Az Általános Szerződési feltételeket ide kattintva olvashatja el!

 
Adatkezelési tájékoztatót (AT)

Adatkezelési tájékoztatót ide kattintva olvashatja el!

 
 
 
 
 Captcha 
A kódot pontosan adja meg, a program különbséget tesz kis és nagy betű között!
Amennyiben Internet Explorer böngészőt használ (a TAKO rendszer biztonsági okokból nem támogatja az IE régebbi verzióit) és sikertelen az ellenőrző kód megadása, kérjük próbálja meg más böngészőprogrammal is a regisztrációt.