Tantermi jogi továbbképzés - Construma - 2024.04.10.

Nincs kiemelés

Időpont: 2024-04-10 (10.30-14.00)

Helyszín: Hungexpo, Kongresszusi központ - (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

Óraszám: 6 óra

Résztvevők maximális száma: 300 fő

Pontérték: -

Törzsszám: -

Díj (MÉK tagoknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (MÉK nyilvántartottaknak): 12000 Ft + ÁFA

Díj (alap): 12000 Ft + ÁFA

A Magyar Építész Kamara 2024. április 10-én, szerdán 10 óra 30 perces kezdettel  jogi továbbképzést tart Budapesten, a Construmán - Hungexpo, Kongresszusi központ. 
(A MÉK standja másik helyen, az ’A’ pavilonban lesz a 210D standon)
A jogi továbbképzés teljesítése minden szakmagyakorló számára kötelező a továbbképzési időszaka alatt (azaz a jogosultságának lejárati idején belül) egy alkalommal. Amennyiben Ön nem biztos abban, hogy ezt már teljesítette, ill. ezt meddig kell teljesítenie, forduljon az Önt nyilvántartó illetékes területi építész kamarához.


TÁJÉKOZTATÓ A CONSTRUMÁRA TÖRTÉNŐ INGYENES BELÉPÉSRŐL: A képzésre történő jelentkezés nem jogosít az ingyenes belépésre, az külön regisztrációhoz kötött ezen az oldalon keresztül: https://construma.hu/mek
A CONSTRUMA MEGTEKINTÉSÉÉRT előzetes regisztráció alapján MINDEN SZAKMAI NAP 1 TOVÁBBKÉPZÉSI PONT JÁR A MÉK SZAKMAGYAKORLÓINAK! A továbbképzési pontot a MÉK standján vehetik majd át a belépést követő 2 óra múlva!

A képzés díja: 12.000 Ft + ÁFA.
(több területi építész kamara szakmagyakorlói  kedvezményes képzési díjat fizetnek. A különbözetet a kamarák rendezik a MÉK felé. A kedvezmény jóváhagyásáról minden esetben a területi kamara dönt.)

Amennyiben valaki nem jelenik meg a képzésen és ezt a képzés előtt legalább 3 munkanappal jelzi, úgy a következő tantermi kötelező továbbképzésen van lehetősége részt venni, azonban ha ezen sem vesz részt, a képzés díját nem áll módunkban  visszafizetni.
A képzési díjat a visszaigazoló e-mailtől számított 48 órán belül kell a jelentkezőnek rendeznie (amennyiben területi kamarai kedvezményben részesül, úgy ez az idő értelemszerűen az erről szóló visszaigazoló e-mailtől számítandó).

Jelentkezési és befizetési határidő: éprilis 5.. péntek reggel 10 óra!  Helyszíni jelentkezés nem lehetséges!

(Amennyiben a helyek előbb elfogynak, a jelentkezés korábban lezárul.)

A továbbképzésre jelentkezni kizárólag elektronikus úton lehet, a tako.mek.hu honlapon keresztüli online regisztrációt követően az adott képzésre történt jelentkezés megerősítésével.

Regisztráció: 10.00 - 10.30.
Előadások: 10.30 - 13.30

Részletes program rövidesen!


 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
A képzésen fényképfelvétel készül.


Kedvezményt biztosító kamarák: Bács-Kiskun Vármegyei Építész Kamara, Békés Vármegyei Építész Kamara, Dél-Dunántúli Építész Kamara - Baranya, Dél-Dunántúli Építész Kamara - Tolna, Győr-Moson-Sopron Vármegyei Építész Kamara, Heves Vármegyei Építész Kamara, Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Építész Kamara, Pest Vármegyei Építész Kamara, Somogyi Építészek Kamarája, Zala Vármegyei Építész KamaraJelentkezés Vissza a kezdőlapra

Létrehozás dátuma: 2017-01-17 11:05:41 | Utolsó módosítás: 2024-02-07 09:32:49